شناسهٔ خبر: 61500 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

معاون بازآفرینی شهری و مسکن استان اردبیل مطرح کرد:

بازآفرینی و احیای ۴۰ محله در اردبیل تا سال ۱۴۰۰

بافت فرسوده معاون بازآفرینی شهری استان اردبیل درباره آخرین وضعیت پروژه‌های بازآفرینی استان گفت: به فراخور نیازهای هر محله تا سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰ محله در درستور کار احیا قرار دارد و در این ۴۰ محله طرح جامع استان نهایی شده است.

شهرام باباخانی، معاون بازآفرینی شهری و مسکن استان اردبیل در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، درباره تازه‌ترین وضعیت بازآفرینی در استان گفت: مباحث بازآفرینی  و پروژه‌های تعریف شده در استان به فراخور نیاز جلو رفته است.

وی افزود: در حال حاضر پروژه‌های بازآفرینی  سال ۹۷ در حال نهایی شدن است و واضح است که هر شهری از منظر قابلیت‌های بازآفرینی با دیگری متفاوت است.

این مدیر استانی در ادامه با اشاره به میزان هماهنگی وضع اجتماعی و فرهنگی محله‌ها با پروژه‌های بازآفرینی اضافه کرد: واضح است که وضعیت اجتماعی و فرهنگی هر شهری با دیگری متفاوت است و عموما در بافت‌های تاریخی به دلیل عدم اعتماد به سیستم استقبال چندانی از پروژه‌های جدید وجود ندارد.

باباخانی تصریح کرد: هر محله نیز دارای قوانین منحصر به خود است و چون زمین‌های خالی برای پروژه وجود ندارد، نمی‌توان پروژه‌های هم شکلی را برای بافت‌های قدیمی ایجاد کرد.

معاون بازآفرینی شهری استان اردبیل در ادامه گفت: معمولا از مسایل فرهنگی چندان استقبالی نمی‌شود. همچنین درباره تعریض خیابان‌ها و کوچه‌ها مقاومت وجود دارد و امیدواریم با هماهنگی دستگاه‌های دیگر این قبیل مشکلات حل شوند.

وی در ادامه گفت: به فراخور نیازهای محله تا سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰ محله در درستور کار احیا قرار دارد. در این ۴۰ محله طرح جامع استان نهایی شده است. در حال حاضر پروژه‌های سال ۹۶ و ۹۷ را جلو می‌بریم تا انشالله تعهدات را تا سال ۱۴۰۰ نهایی و اجرایی کنیم.  

باباخانی توضیح داد: طبیعی است که برخی از مردم با توجه به سن و سال و اینکه سال‌هاست در یک خانه و محله سکونت داشته‌اند با برخی تغییرات در محله مخالفت‌هایی دارند.

وی اضافه کرد: در شهرهایی مانند مشکین شهر، پارس‌آباد، خلخال، گرمی و اردبیل محله‌های هدف شناسایی شده‌اند.

این مدیر استانی با اشاره به آخرین جمع‌بندی ستاد بازآفرینی در استان گفت: اعتبارات برای برنامه سال ۹۷  حدود ۱۰ میلیارد تومان تخصیص یافت و چون براساس برنامه مشخص شده اعتبار داده می‌شود، سعی می‌کنیم آن برنامه محقق شود. در مجموع احیای کل بافت فرسوده مبالغ زیادی نیاز دارد.

باباخانی اضافه کرد: اخیرا در استان مبالغ زیادی به بازآفرینی شهری اختصاص می‌یابد  که برخی در قالب تسهیلات وام و احداث و برخی هم در قالب پروژه‌های مطالعاتی و ساخت مجموعه‌های زیربنایی و روبنایی هزینه‌بر هستند، ولی وقتی در قالب برنامه‌ها جلو برویم حداقل از نظر تخصیص اعتبار مشکلی تاکنون وجود نداشته است./

برچسب‌ها:

نظر شما